Skaffa en bestående barnpassning

En barnvakt är en person man bör känna att man litar på. Man låter nåt av de viktigaste man har bli omhändertagen av en annan person. Genom att anlita My-Nanny så kan du som förälder garanteras att ditt barn hamnar i goda händer. Man kan behöva barnvakt eller barnpassning av olika anledningar. Du kanske vill hinna med att träna efter jobbet, eller uträtta ärenden och handla? Då är en barnvakt från My Nanny att rekommendera, då de har en utbildning i att ta hand om barn. Med My Nanny kan du välja:

  • Hämtning
  • Sporadiska tillfällen
  • Heltid/deltid

Hämtning är för er föräldrar som behöver ha egen extra tid efter ert jobb. Om ni vill träna, handla eller göra annat, så låter ni personal på My Nanny stå för hämtning. De kan laga en enkel middag, leka eller hjälpa till med läxor. När du kommer hem får du en rapport över vad som skett under eftermiddagen.

Sporadiska tillfällen nån gång då du behöver. Om du inte kan ta ut vård av barn, eller om du har planerat något på helgen

Heltid/deltid är bra för er som inte fått tag på en dagisplats.

Barnvakt som passar er familj

Hos My Nanny är alla barnvakter utbildade och certifierade och de har dessutom tillgång till tips och råd från barnvaktsspecialister. De är dessutom försäkrade om något skulle inträffa. Ni får en barnvakt som passar er familj, och era behov. Så boka in en barnvakt, och upptäck själva hur nui kan förenkla er vardag!

12 Aug 2015