Elgitarr utan el är en äggskivare

Tänk dig att ha åkt hela vägen till Uddevalla för att spela och sjunga för en sugen publik som längtat efter livemusik hur länge som helst. En rätt skön känsla eller hur? Tänk dig nu att du repat klart och 4 minuter innan det är dags att gå upp på scenen så låter det "SCHWOPP" och allt blir helt jäkla kolsvart? Inte riktigt lika skön känsla alls!

Elgitarren kan man nu använda som en äggskivare för att spela på den blir ju rätt meningslöst och samma sak gäller basen och keyboarden. Det enda som skulle kunna spelas på som låter tillräckligt mycket är trummorna men att sjunga med enbart trummor blir... annorlunda! 

Börja leta elverk!

Några av de som var med och anordnade spektaklet sprang runt och letade efter ett dieselaggregat - utan att hitta såklart. Det kändes som att kvällen skulle bli en flopp. Då kom vi på det, vi kunde ju ringa en eljour som kunde komma och kika på problemet. Sagt och gjort. Vi ringde elektriker i Uddevalla och efter 16 minuter svängde bilen in och ut kommer en elektriker med Sveriges största leende. 

Ytterligare 10 minuter senare surrade det till och lamporna tändes. Publiken började jubla och ungefär en halvtimme försenade kunde vi dra igång vår show. Det blev en bra kväll, tack vare en elektriker i Uddevalla som tar sitt jobb på allvar och kommer ut och hjälper till när det behövs! Bra jobbat! 

2 Nov 2021