Kassasystem för musikhandel

Om man säljer musik, som skivor, dvd eller saker som har med det att göra så är det bra, eller ett måste, att använda ett kassasystem. Ett kassaregister förenklar inte bara betalningen, utan även efterarbete som redovisning med mera. Det kan även ses som ett skydd för dem som äger företagen som bedriver handel. Alla som driver handel av något slag, bör besöka kassasystem.me. På denna sida hittar ni nämligen företaget Ancon, som säljer och utvecklar kassasystem och kassaregister. Så säljer du saker, inom vad som helst egentligen, och du har inte redan nu ett kassaregister, så ska du satsa på detta!

Kassaregister All Inclusive

På kassaregister.me hittar du Ancons paket som heter Ancon All Inclusive och innefattar:

  • Hårdvara
  • Mjukvara
  • Support

Så se till att du satsar på ett All Inclusive eller något av deras andra paket eller lösningar. Det är idag 1200 ungefär som använder Ancons kassaregister, allt från hotell till butiker till andra. Just All Inclusive är perfekt tycker jag själv. Deras support är outstanding och finns typ tillgängliga jämt, vilket är perfekt, eftersom man har svårt att styra när man behöver hjälp.

Krav på kassaregister för alla

På DN.se så kan vi läsa att det från den 1 januari 2014, förra året, blev krav på att alla ska ha kassaregister, så det innebär att även de som har torghandel eller bedriver marknadshandel måste ha ett. Skatteverket kan dock i vissa fall besluta om undantag. Kravet har kommit för att undvika att seriösa företagare ska bli utkonkurrerade av de som är mindre seriösa.

18 Jun 2015