Investera i extraljus och ljusramp inför turné

Turnerar man mycket så är det viktigt med god säkerhet när man befinner sig ute på vägarna. Många olyckor inträffar i mörker på dåligt belysta vägar och därför bör man använda ljusstarka extraljus som lyser upp vägbanan på ett bra sätt. Detta ökar även säkerheten för medtrafikanter då turnébussen eller personbilen syns mycket tydligare i mörkret. Ett väldigt populärt extraljus är Vision X LED som har sitt urspring i de förenta staterna och klassas som premium belysning med en prislapp som tyvärr matchar den goda kvalitén. Man kan även komplettera extraljusen med en ljusramp för att lysa upp närområdet och vägrenen närmast fordonet. Längst ut vid vägrenen kan det lura en del faror som rådjur och annat som plötsligt kommer springandes ut på vägen, då kan det vara bra med god belysning som förvarnar föraren i god tid.

Handla belysning hos LG

Svenska LG har en modern webbutik med kvalitetsprodukter från flera kända företag och inte endast Vision X. Här finner du även Rigid och IPF som också tillverkar väldigt lovande extraljus med den senaste led tekniken. LG har väldigt snabba leveranser och bra köpvillkor med fri returrätt och 30 dagar öppet köp. LG är främst kända för sin kundservice då man alltid sätter kunden i första hand. Företaget håller till i Göteborgsregionen.

Stort utbud av belysningsprodukter

LG har ett brett sortiment av olika belysningslösningar. Förutom extraljus så har man också arbetsbelysning och varningsljus. Man erbjuder även en industribelysning och pannbelysning från brittiska Fenix.

18 Oct 2016